Bekijk onze accommodaties en boek

Groepsbezoek

Vind je het lastig een leuke groepsreis te organiseren? Bang om in een megalocatie te eindigen waar je opgaat in de massa? Laat ons weten wat je wensen zijn.

Camping Zeeburg Too

Een verfrissende duik in het zwembad en daarna met de tram de binnenstad in. In de zomer kan dit op Camping Zeeburg Too. Dé voordelige plek voor backpackers.

Tentplaatsen

Om je heen heuvelt het van de veelkleurige tentjes. Zoek een mooi plekje op een van onze gezellige kampeervelden. Een tentplaats kan je niet reserveren.

Camper/caravan plaatsen

Trek je lekker rond met je camper of caravan? Strijk gezellig neer op Camping Zeeburg. Met onze centraal gelegen campervelden bieden we je de perfecte standplaats om Amsterdam te verkennen.

4 Persoons Wagonette

Pak een stoel en rust lekker uit op je veranda. Nog even en je duikt in je fris opgemaakte bed. Terwijl de avond daalt over de camping schenk je een glas wijn in ...

2 Persoons Wagonette

Overnachten in een van onze wagonettes is een unieke ervaring. Je vindt ze alleen op Camping Zeeburg. Ideaal voor wie geen tent meeneemt en toch in de buitenlucht wil kamperen.

4 Personen Eco-Cabin

Een voordelige hotelkamer op de camping? Het kan in onze vrolijk gekleurde eco-cabins. Onder een duurzaam grasdak geniet je gezellig samen van comfort en privacy.

2 Persoons Eco-Cabin

Samen turen naar de lichtjes op het IJmeer waar ’s ochtends de zon weer opkomt. Kies voor een eco-cabin aan het water of met een prachtig uitzicht op de 1e etage.

1 persoons Eco-Cabin

Zoek je een voordelig alternatief voor een hotelkamer? Boek een van onze eco-cabins! Buiten deel je je ervaringen met andere gasten. Binnen geniet je van rust en comfort.