bikepacking

Hallo Bikepacker!

Stond je rugzak al klaar? Had je je hele reis door Zuid-Amerika of Australië al uitgestippeld of ben je er eerder van terug gekomen? Heb je zin in backpacken en bijzondere mensen ontmoeten?

Backpacken wordt bikepacking deze zomer, ga op staycation in Nederland! Bikepacking Holland is een fietstocht door de mooiste plekken van Nederland. Er zijn verschillende routes met als tussenstop een overnachting in één van de mooiste hostels van Nederland. Camping Zeeburg is één van de stops van Bikepacking Holland. Pak je fiets en ga op fietsvakantie door Nederland!

De internationale sfeer, de gastvrijheid en de unieke accommodaties geeft je in deze hostels het gevoel dat je ver weg bent van huis. Ga er op uit samen met een goede vriend(in), je geliefde of je gezin!

Gebruik de promocode "#bikepackingholland" voor het maken van een reservering voor deze avontuurlijke fietsvakantie.

Inclusief:

  • Koffie & croissant vouchers
  • Handdoeken op de kamer
  • Opgemaakte bedden
  • Gratis plattegrond
  • Gratis WiFi
  • Veilig je fiets stallen
  • Fietsenwinkel met pomp en gereedschap voor kleine reparaties
  • Wasmachine en droger 24/7 beschikbaar tegen betaling

 

 

Fiets tips in de omgeving

Fietsroutes

Met fiets ben je zó in Amsterdam. Maar ga ook eens de andere kant op! Wist je dat de Stelling van Amsterdam tot het Unesco werelderfgoed behoort? Voor wie lekker naar het strand wil, is stadsstrand Blijburg een uitkomst. Binnen 20 minuten fietsen sta je met je voeten in het zand.
 

Huur een SUP of kano!

In de kano over het IJmeer

Deze kayakroute is perfect voor sportieve avonturiers! Als je wilt, kan je om het hele eiland IJburg varen. Je kunt natuurlijk ook een klein stukje van de route doen. Het blijft tenslotte vakantie.
 

Check alle activiteiten!

Buitensporten

Camping Zeeburg ligt dicht bij de stad, maar ook midden in de natuur. In de omgeving kan je prima hardlopen, fietsen of kanoën. En dat faciliteren wij graag. Zo zijn we aangesloten bij het fietsknooppuntennetwerk en kun je bij ons kayaks en kano’s huren. Hieronder vind je onze favoriete hardloop- fiets- en vaarroutes die vertrekken vanaf de camping.