Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Verder op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden.

Camping Zeeburg is (tot nader order) open voor gasten.

Camping Zeeburg neemt natuurlijk de maatregelen die opgelegd zijn door het RIVM in acht.
We besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne over de gehele camping.
Ons restaurant is gesloten.
Onze supermarkt is geopend.
Onze sanitair gebouwen zijn geopend.

Actuele openingstijden
 

Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie omtrent het coronavirus en de maatregelen op onze camping.
De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staat voorop. Houd 2 meter afstand, hiervoor vragen wij je begrip.
Daarnaast dragen we, zoals je gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze camping.
Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM.

Welke maatregelen neemt Camping Zeeburg om verspreiding te voorkomen?

 • We onderhouden nauw contact met de lokale instanties op het gebied van gezondheid (GGD en RIVM), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.
 • We nemen extra maatregelen voor een goede hygiëne.
 • We verzoeken je te betalen middels bankpas.
 • Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
 • Indien je onverhoopt toch ziek zou worden volgen wij het officiële protocol zoals geadviseerd door het RIVM en de GGD.

Wat kun je zelf doen?

 • Vermijd begroetingen met hand, knuffel of een kus;
 • Houd 2 meter afstand;
 • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
 • Raak zo min mogelijk de ogen, neus en mond aan;
 • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
Bekijk de actuele informatie van het RIVM

Veelgestelde vragen

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Ja, Camping Zeeburg is open. We begrijpen dat je met een gerust gevoel op vakantie wilt en daar doen wij ons uiterste best voor. We doen er alles aan om onze gasten en onze collega’s een veilige omgeving te bieden.
We willen dat jij met een gerust gevoel aan jouw vakantie kan beginnen en een leuk verblijf bij ons hebt. Voor een verblijf op onze camping gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die je thuis opvolgt. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen. Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde 'handcontactpunten' als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd. Sanitairgebouwen zijn open. Was je handen goed. Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Annuleren en omboeken van de vakantie

Kan ik mijn boeking annuleren?
Natuurlijk zien wij het liefst dat je verblijf bij ons de komende weken gewoon door kan gaan. Nederland is niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. Jouw verblijf bij Camping Zeeburg kan dus gewoon doorgaan. Indien je jouw verblijf toch willen annuleren, zijn hierbij de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij je annuleringsverzekering. Dan weet je of je recht hebt op een vergoeding. Stuur ons een mail met je reserveringsnummer om te annuleren.

Faciliteiten

Welke voorzieningen zijn open/gesloten?
Het landelijk beleid is erop gericht om de contacten met anderen te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Bij Camping Zeeburg zijn alle sanitairgebouwen geopend. De receptie en supermarkt zijn geopend. Het restaurant is gesloten. Uiteraard dragen wij hier zorg voor een adequaat beleid. Daarnaast is er nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veel bezochte plekken. 

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze receptie. Wegens drukte zijn onze wachttijden wellicht langer dan dat jullie van ons gewend zijn. Wij werken hard door en zullen ook proberen je vragen te beantwoorden.

Stuur ons bij vragen dan ook vooral een mail.

 

* Alle bovenstaande informatie is onder voorbehoud. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.