Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. 

Camping Zeeburg is (tot nader order) open voor gasten.
Onze supermarkt is geopend.
Onze sanitair gebouwen zijn geopend.
Ons restaurant is gesloten.

Actuele openingstijden
 

Camping Zeeburg neemt natuurlijk de maatregelen die opgelegd zijn door het RIVM in acht. De gezondheid van onze medewerkers en onze gasten staat voorop. Houd 2 meter afstand, hiervoor vragen wij je begrip. We besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne over de gehele camping.

Bekijk de actuele informatie van het RIVM
 

Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus?

Ja, Camping Zeeburg is open. We begrijpen dat je met een gerust gevoel op vakantie wilt en daar doen wij ons uiterste best voor. We doen er alles aan om onze gasten en onze collega’s een veilige omgeving te bieden.
 

Annuleren, omboeken of een voucher?

Natuurlijk zien wij het liefst dat je verblijf bij ons gewoon door kan gaan. Nederland is niet ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. Jouw verblijf bij Camping Zeeburg kan dus gewoon doorgaan. Indien je jouw verblijf toch willen annuleren, zijn hierbij de annuleringsvoorwaarden van toepassing (aan annuleren zijn kosten verbonden). Je kan er ook voor kiezen om je reservering gratis om te zetten naar een andere periode in 2021. Tevens kun je er voor kiezen het betaalde bedrag om te laten zetten in een voucher. Stuur ons een mail met je reserveringsnummer en je voorkeur!
 

Welke maatregelen neemt Camping Zeeburg om verspreiding te voorkomen?

We onderhouden nauw contact met de lokale instanties op het gebied van gezondheid (GGD en RIVM), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus. We nemen extra maatregelen voor een goede hygiëne. Gebruik ajb de desinfecterende gels en foams die wij beschikbaar stellen. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze openbare gebouwen. We verzoeken je te betalen middels bankpas. Blijf thuis als je klachten hebt. Dit geldt ook voor je huisgenoten. Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd. Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven. Indien je onverhoopt toch ziek zou worden volgen wij het officiële protocol zoals geadviseerd door het RIVM en de GGD.
 

Faciliteiten

Welke voorzieningen zijn open/gesloten? Het landelijk beleid is erop gericht om de contacten met anderen te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Bij Camping Zeeburg zijn de sanitairgebouwen geopend. De receptie en supermarkt zijn geopend. Het restaurant is gesloten. Uiteraard dragen wij hier zorg voor een adequaat beleid. Daarnaast is er nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veel bezochte plekken.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze receptie. Wij zullen ook proberen je vragen zsm te beantwoorden.

Stuur ons bij vragen dan ook vooral een mail.

 

* Alle bovenstaande informatie is onder voorbehoud. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.