Op steenworp afstand van het centrum en toch midden in het groen. Dat is Camping Zeeburg. Hier kampeer je in de achtertuin van Amsterdam, waar je de open, veelzijdige, zinderende sfeer proeft van de stad zelf. We hebben oog voor natuur én medemens.

Camping Zeeburg is een ervaring op zich. Op ons groene eiland van 4 hectare tref je een wereld aan verhalen. Van jonge backpackers tot avontuurlijke ouderen: wie op zoek is naar een relaxte basis om Amsterdam te verkennen, vindt hier al vele jaren zijn plek. Strijk neer op het kampeerveld, parkeer je camper of caravan, of kies een van onze bont gekleurde wagonettes of eco-cabins. Jouw avontuur kan beginnen. Onze medewerkers wijzen je graag de weg.

Ons kampeereiland

We zijn begonnen met de aanleg van een autovrij kampeereiland! Naast meer kampeerplaatsen leveren we met deze uitbreiding een duurzame bijdrage aan de bestaande ecologische verbindingszone. De komende tijd gaan we baggeren. Van de bagger maken we de randen van het nieuwe land. Later gaan we het ophogen en hopelijk zet jij daar over 2 jaar je tentje op!?

Kampeereiland

Groen!

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog op de agenda. Hier lees je waarom en hoe we dat doen.

Duurzaamheid

Vacatures

Kom je ons team versterken? Kijk hier voor lopende vacatures of neem contact op met ons.

Meer informatie

Camping Zeeburg is partner van