Vacature Shiftleader Front office
Vacature Shiftleader Front office

Camping Zeeburg Amsterdam

Kampeerders van over de hele wereld weten al 20 jaar lang onze camping aan de rand van Amsterdam te vinden. Camping Zeeburg is als een grote huiskamer. Lijkt het je leuk om met je collega’s onze gasten dat thuisgevoel te geven? Lees dan vooral verder! We zijn op zoek naar een

Shiftleader Front office

Camping Zeeburg is per direct op zoek naar een enthousiaste Shiftleader Front office.

Functieomschrijving
Als shiftleader ben je verantwoordelijk voor de dienst die op dat moment gedraaid wordt. Jij zorgt ervoor dat jouw team weet wat ze moet doen en dat de shift netjes wordt opgestart en afgesloten. Je springt in waar nodig en handelt klachten netjes af. Je bent de rechterhand van de teamleader en senior shiftleader. Bij afwezigheid van de teamleader en senior shiftleader ben jij het aanspreekpunt voor collega's en gasten. Jij beslist of je een situatie alleen kunt oplossen of dat je hulp inschakelt.                                  

Taken die hierbij aan bod komen zijn:

 • Je motiveert je team en signaleert het gedrag van collega's, koppelt dit terug en je draagt bij aan een eventuele oplossing.
 • Je zorgt er voor dat de klachtenprocedure wordt gevolgd.
 • Je draagt zorg voor een goede voorbereiding/afronding van de dienst.
 • Je zorgt voor de dagplanning en taakverdeling van je team.
 • Je beheert de dagelijkse lijsten en rapportages, je zorgt dat zij geprint zijn, gecontroleerd zijn, gecommuniceerd en geüpdatet zijn.
 • En natuurlijk de algemene receptie taken; zoals het in- en uitchecken van onze gasten, geven van toeristische informatie en leuke tips aan onze gasten en allerhande werkzaamheden in onze winkel en bakkerij, als onderdeel van je team.

 

Jouw profiel
Ben jij een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op minimaal MBO niveau?
Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan? Je werkt graag in afwisselende ochtend- en avonddiensten?
Je bent flexibel en oplossingsgericht; je vind het een uitdaging om ad-hoc praktische oplossingen te vinden? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Je werkomgeving
De beste camping van Amsterdam! Op een groen eiland in het IJmeer, op maar 15 minuten fietsen van het centrum van Amsterdam. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. We zijn goed te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou?

 • aanstelling per direct tot begin november 2019
 • salaris conform cao verblijfsrecreatie
 • werken in een gezellig team
 • internationale sfeer
 • onregelmatigheidstoeslagen: zondagtoeslag 25% en nationale feestdagtoeslag 100%

 

Wil je meer informatie?
Stuur een mailtje naar Jolanda Magilse info@campingzeeburg.nl 
of bel 020-6944430

Ben je enthousiast? 
Woon je in Amsterdam e.o. en ben je de gehele periode beschikbaar?
Solliciteer door je CV achter te laten en de sollicitatievragen te beantwoorden via de ''solliciteer'' button.