Camping Zeeburg Amsterdam

De mooiste fietsroutes rondom Camping Zeeburg

Met de fiets bereik je het centrum van Amsterdam in een kwartier. Wist je dat je, wanneer je de andere kant op gaat, minstens even mooie plekken kunt ontdekken? Check hier de prijzen.

Fietsknooppunt- Camping Zeeburg Gastvrij

Camping Zeeburg is een ANWB Gastvrij Punt. Dat betekent dat fietsers hier welkom zijn, of ze op de camping logeren of niet. Bij ons kun je als fietser een kopje koffie drinken, maar ook een band plakken, oppompen of de accu van de e-bike opladen. De ANWB Gastvrij Punten staan op de fietsknooppunten kaart vermeld.

Diemer Vijfhoek

Fiets- en wandelroute van 13km, vogelspotten op het PEN-eiland

Pampus en Muiderslot

De Stelling van Amsterdam is niet voor niets onderdeel van het Unesco Werelderfgoed. De Stelling bestaat uit 45 forten rondom de stad. Die lenen zich uitstekend voor mooie fietstochten.

Vanaf de camping fiets je in een uur naar het Muiderslot, waar je over kunt varen naar forteiland Pampus. Kaartjes voor de overtocht en toegang tot Pampus reserveer je makkelijk online.

muiderslot
route

Durgerdam en Broek in Waterland

Voor wie wat dichter bij huis wil blijven, is een tochtje naar Durgerdam perfect. Het pittoreske vestingdorpje ligt op maar 15 minuten fietsen van de camping. Hier kom je even tot rust.

Heb je zin om nog wat verder te fietsen? Het al net zo pittoreske Broek in Waterland ligt wat verder landinwaarts. Tip: bij Holysloot kun je mee met een fluisterboot. Bij Zunderdorp kun je een glaasje verse melk tappen en producten rechtstreeks van het land kopen bij Zorgboerderij Ons Verlangen.

route