Camping Zeeburg Amsterdam

Milieuzone

Milieu zone

Campers en kampeerwagens die op diesel rijden hebben alleen toegang tot deze milieuzone met emissieklasse 4 en hoger.
Op www.amsterdam.nl/milieuzone kun je met de kentekenchecker controleren of je toegang hebt tot de milieuzone. Voor je bezoek of verblijf bij Camping Zeeburg met je camper of kampeerwagen kun je een dagontheffing krijgen met Euronorm 1, 2 of 3. Nederlandse voertuigen moeten hiervoor bij de RDW geregistreerd staan met een SA-code.

Dagontheffing aanvragen

Een dagontheffing voor je verblijf bij Camping Zeeburg geldt op de dag dat je aankomt en op de dag van vertrek. Tussentijds kun je niet met jouw voertuig in de milieuzone rijden. Om je dagontheffing(en) aan te vragen ga je naar ontheffingen.amsterdam.nl/camping/.

Voor de aanvraag heb je nodig:

  • de unieke code (vraag deze aan via info@campingzeeburg.nl) die je hebt ontvangen van de camping
  • je kenteken
  • je datum van aankomst en datum van vertrek

Je kan jouw dagontheffing vanaf drie maanden van te voren aanvragen. De ontheffing kan tot uiterlijk een dag na aankomst worden aangevraagd. Als jouw aanvraag is afgerond dan ontvang je een bevestiging via de mail. De dagontheffing voor jouw kampeervoertuig is op beide dagen geldig tot de volgende ochtend 06.00 uur. De totale kosten van de ontheffing zijn eenmalig €11,30 en deze kan je betalen via iDeal of creditcard.

Tip! wacht zolang mogelijk met het aanvragen van de ontheffing, het is namelijk niet mogelijk om de data aan te passen.