Camping Zeeburg Amsterdam

Actuele vacatures

Een baan op de leukste camping van Amsterdam!

Camping Zeeburg is dé ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam en omstreken en trekt jaarlijks tienduizenden (inter)nationale gasten aan. De camping ligt op een natuurrijk schiereiland in het IJmeer, aan de oostzijde van de stad. In de achtertuin van Amsterdam maar toch midden in de natuur. De camping staat bekend om zijn duurzame karakter, kleurrijke uitstraling, relaxte sfeer en is voorzien van alles gemakken. Een supermarkt met dagelijks verse croissants, fiets- en kanoverhuur en een café-restaurant met ruim terras. De perfecte plek voor een hapje en drankje, relaxen en te genieten van een mooie dag op het zonnige terras. Niet alleen voor campinggasten maar ook voor dagjesmensen, wandelaars, fietsers en andere nieuwsgierigen is Camping Zeeburg een fijne plek om even te proeven van het ultieme vakantiegevoel. Bij Camping Zeeburg geven we onze campinggasten elke dag het thuisgevoel. Dit doen wij met een team van onwijs enthousiaste medewerkers. Daarom weten kampeerders van over de hele wereld ons al meer dan 25 jaar lang te vinden.

Actuele vacatures:

Seizoenskrachten
Voor de periode van half maart tot eind oktober zijn we op zoek naar allrounders:

receptiemedewerkers / winkelmedewerkers / bakkers (van de verse broodjes in de winkel) / bediening / barmedewerkers / terraslopers / runners / afwashulpen / koks / schoonmakers / nachtreceptionisten
 

Heb je interesse, heb je eigen woonruimte in Amsterdam, een BSN nummer en natuurlijk de Camping Zeeburg spirit, laat dan hier je gegevens achter.