Restaurant Zeeburg
Restaurant Zeeburg

Restaurant Zeeburg

Aruba? Curaçao? Nee, je bent toch echt in Amsterdam. Midden in het groen op een heerlijk terras. Met een fris drankje voor je. En binnen een keuken die weet wat goed, vers eten is. Relax, drink, feest! Welkom bij Café-restaurant Zeeburg.

Restaurant Zeeburg

Drankje

Lekker buiten. En toch in de stad. De perfecte mix om van een eerste lentedag te genieten. Of van een zwoele nazomeravond. Op ons eiland aan de groene rand van de stad ontdek je ons op nog geen 5 minuten fietsen van IJburg of Amsterdam Oost.

Voor de stevige trek

Misschien maak je een tocht door de polders van Waterland. Of ga je langs dijk- en vissersdorpjes zoals Durgerdam, Uitdam en Monickendam. Vergeet dan niet bij te tanken. Met de kilometers in je benen zit ons terras des te lekkerder.

Aan jou de ruimte

Zoek je de ruimte voor een bijzonder feest? Nodig jouw vrienden, familie en collega’s uit voor een spetterende verjaardag, een muzikale bruiloft of los bedrijfsetentje. Binnen of buiten. Alles is bespreekbaar. Samen met jou toveren we ons café-restaurant net zo makkelijk om tot dé plek voor jouw feest. Met drank, eten, muziek. Zie je het al voor je? Lees over onze verhuurmogelijkheden.

 
 
 
 

Culinaire hitlijst

Ons menu is een bloemlezing van evergreens. Lunch of diner, je kunt er alle kanten mee op, elk moment van de dag. En ook het kindermenu ontbreekt natuurlijk niet. Alvast een voorproefje …
 
 

Reserveringen en contact

Wil je een of meer tafels reserveren, laat het ons
dan hieronder weten of bel 020 668 69 34.