Restaurant Zeeburg

Aruba? Curaçao? Nee, je bent toch echt in Amsterdam. Midden in het groen op een heerlijk terras. Met een fris drankje voor je. En binnen een keuken die weet wat goed, vers eten is. Relax, drink, feest! Welkom bij Café-restaurant Zeeburg.

Restaurant Zeeburg
 

Drankje

Lekker buiten. En toch in de stad. De perfecte mix om van een eerste lentedag te genieten. Of van een zwoele nazomeravond. Op ons eiland aan de groene rand van de stad ontdek je ons op nog geen 5 minuten fietsen van IJburg of Amsterdam Oost.

Voor de stevige trek

Misschien maak je een tocht door de polders van Waterland. Of ga je langs dijk- en vissersdorpjes zoals Durgerdam, Uitdam en Monickendam. Vergeet dan niet bij te tanken. Met de kilometers in je benen zit ons terras des te lekkerder.

Aan jou de ruimte

Zoek je de ruimte voor een bijzonder feest? Nodig jouw vrienden, familie en collega’s uit voor een spetterende verjaardag, een muzikale bruiloft of los bedrijfsetentje. Binnen of buiten. Alles is bespreekbaar. Samen met jou toveren we ons café-restaurant net zo makkelijk om tot dé plek voor jouw feest. Met drank, eten, muziek. Zie je het al voor je? Lees over onze verhuurmogelijkheden.

Reserveringen

Wil je een of meer tafels reserveren, kan dat alleen telefonisch: 020 668 69 34.

 
croissantjes

Hmm, croissantjes

Vroeg op pad? Begin je dag met een gezellig ontbijt. Lekker uitgebreid of puur de basics met een kop koffie, een sprankelfrisse jus d’orange en een croissant: de lekkerste van Amsterdam. Probeer die geur maar eens te weerstaan!

 

jus d'orange

Dorst?

Hoe les jij je dorst? Jouw smaak staat zeker op onze drankkaart. En zoek er een lekker borrelhapje bij op onze eetkaart.

 
dorst

Made in Amsterdam

Begin je avond op ons terras met een heerlijk lokaal gebrouwen bier, bijvoorbeeld van onze buren Brouwerij 't IJ. In Amsterdam alleen al zijn minstens 24 brouwerijen waar uitstekend bier gebrouwen wordt. Daarom hebben we een aparte bierkaart met volop keuze uit speciaalbieren uit Amsterdam en daarbuiten. Fris of zwaar, donker of blond, waar heb jij zin in vandaag?

 

Culinaire hitlijst

Culinaire hitlijst

Ons menu is een bloemlezing van evergreens. Lunch of diner, je kunt er alle kanten mee op, elk moment van de dag. En ook het kindermenu ontbreekt natuurlijk niet. Alvast een voorproefje …

 

zeeburgers

(Zee)burgers!

Wat je ook kiest, onze gerechten zijn stuk voor stuk met liefde bereid. Neem bijvoorbeeld een van onze beroemde burgers van echt goed vlees. We hebben salades, een curry, een pasta en voor veganisten hebben wij een heerlijke huisgemaakte vegan burger!

De actuele menukaart

 
 
 

Informatie en contact

Informatie aanvragen bijvoorbeeld over feesten, kan via onderstaand formulier. Reserveren kan alleen telefonisch.