Aruba? Curaçao? Nee, je bent toch echt in Amsterdam. Midden in het groen op een heerlijk terras. Met een fris drankje voor je. En binnen een keuken die weet wat goed, vers eten is. Relax, drink, feest! Welkom bij Café-restaurant Zeeburg.

Drankje

Lekker buiten. En toch in de stad. De perfecte mix om van een eerste lentedag te genieten. Of van een zwoele nazomeravond. Op ons eiland aan de groene rand van de stad ontdek je ons op nog geen 5 minuten fietsen van IJburg of Amsterdam Oost.

Voor de stevige trek

Misschien maak je een tocht door de polders van Waterland. Of ga je langs dijk- en vissersdorpjes zoals Durgerdam, Uitdam en Monickendam. Vergeet dan niet bij te tanken. Met de kilometers in je benen zit ons terras des te lekkerder.

Aan jou de ruimte

Zoek je de ruimte voor een bijzonder feest? Nodig jouw vrienden, familie en collega’s uit voor een spetterende verjaardag, een muzikale bruiloft of los bedrijfsetentje. Binnen of buiten. Alles is bespreekbaar. Samen met jou toveren we ons café-restaurant net zo makkelijk om tot dé plek voor jouw feest. Met drank, eten, muziek. Zie je het al voor je? Lees over onze verhuurmogelijkheden.

Culinaire hitlijst

Ons menu is een bloemlezing van evergreens. Lunch of diner, je kunt er alle kanten mee op, elk moment van de dag. En ook het kindermenu ontbreekt natuurlijk niet. Alvast een voorproefje …

(Zee)burgers!

Wat je ook kiest, onze gerechten zijn stuk voor stuk met liefde bereid. Neem bijvoorbeeld een van onze beroemde burgers van echt goed vlees. We hebben salades, een curry, een pasta en voor veganisten hebben wij een heerlijke huisgemaakte vegan burger!

Ons diner

Dorst?

Hoe les jij je dorst? Jouw smaak staat zeker op onze drankkaart. En zoek er een lekker borrelhapje bij op onze eetkaart.

Onze drankjes

Made in Amsterdam

Begin je avond op ons terras met een heerlijk lokaal gebrouwen bier, bijvoorbeeld van onze buren Brouwerij 't IJ. In Amsterdam alleen al zijn minstens 24 brouwerijen waar uitstekend bier gebrouwen wordt. Daarom hebben we een aparte bierkaart met volop keuze uit speciaalbieren uit Amsterdam en daarbuiten. Fris of zwaar, donker of blond, waar heb jij zin in vandaag?

Onze bierkaart

Hmm, croissantjes

Vroeg op pad? Begin je dag met een gezellig ontbijt. Lekker uitgebreid of puur de basics met een kop koffie, een sprankelfrisse jus d’orange en een croissant: de lekkerste van Amsterdam. Probeer die geur maar eens te weerstaan!

Ons ontbijt

Praktische info

 • Wanneer open?

 • Hoe kom ik er?

  Fiets

  Café-restaurant Zeeburg is 5 minuten fietsen van Amsterdam Oost en IJburg. Kijk op de kaart voor de route.

  Openbaar vervoer

  We zijn te bereiken via:

  • tram 26 (Amsterdam Centraal – IJburg), halte Zuiderzeeweg;
  • tram 3, halte Flevopark.

  Vervolgens loop je in 15 minuten naar ons café-restaurant. Kijk op de kaart voor de route.

  Auto

  We hebben slechts beperkte parkeergelegenheid. Vooral in het hoogseizoen kun je het beste parkeren bij P+R Zeeburg. Vervolgens loop je in 10 minuten naar ons café-restaurant. Kijk op de kaart voor de route.

 • Reserveringen en contact

  Wil je een of meer tafels reserveren, laat het ons
  dan hieronder weten of bel 020 668 69 34.


  * invullen verplicht

De C van Zeeburg

Zeeburg ken je misschien van de camping. En dat klopt. Van onze kleurige wagonettes en eco-cabins tot de sfeervolle kampeervelden: check onze veelzijdige camping op onze website.

facebook-icon