Camping Zeeburg Amsterdam

Annuleren, omboeken of een voucher

 Annuleringsvoorwaarden

  • Bij een annulering tot 14 dagen vóór de aankomstdatum, brengen wij € 15,- annuleringskosten in rekening. Het resterende bedrag wordt overgemaakt naar de bij ons bekende bank- of creditcard rekening.
  • Bij een annulering tussen 14-7 dagen vóór de aankomstdatum, wordt er 50% van de totale kosten van het verblijf en € 15,- annuleringskosten in rekening gebracht. Het resterende bedrag wordt overgemaakt naar de bij ons bekende bank- of creditcard rekening.
  • Bij een annulering binnen 7 dagen vóór de aankomstdatum vindt er geen restitutie plaats.
  • Eventuele reserveringskosten worden nooit gerestitueerd.

Let op:
Bij een “no show” op de aankomst dag vervalt de gehele reservering en wordt er geen restitutie gegeven.
Wanneer het niet lukt om op tijd aan te komen raden wij je aan om zo snel mogelijk, maar uiterlijk op de dag van aankomst contact met ons op te nemen via telefoonnummer: +31(0)20-694 44 30 zodat we de reservering kunnen vasthouden.
Annuleren van je reservering kan via e-mail.

Omboeken

Je kan tot 1 dag voor aankomst ervoor kiezen om je reservering om te zetten naar een andere datum. Maar laat het ons zo snel mogelijk weten. Het is belangrijk gelijk de nieuwe data door te geven. Bij omboeken naar een duurdere periode betaal je het verschil bij aankomst, als de nieuwe periode goedkoper is, krijg je dit verschil terug bij aankomst.
Aan omboeken zitten geen boekingskosten vast, het is dus geheel gratis.
Omboeken van je reservering kan via e-mail.

Voucher

Als het niet lukt om te komen kan je er ook voor kiezen om het totaalbedrag van de reservering om te zetten in een voucher. Dit kan tot 1 dag voor aankomst, maar laat het ons zo snel mogelijk weten als je niet kan komen. De voucher blijft na afgifte 3 jaar geldig!

Deze voucher kan gebruikt worden om een nieuw verblijf te boeken via onze website. Als de nieuwe reservering goedkoper is, dan blijft het resterende bedrag op de voucher staan. Als de nieuwe reserveirng duurder is, kan je het openstaande bedrag bij betalen.
De voucher is niet inwisselbaar voor geld.
Je reservering omzetten in een voucher kan via e-mail.