Camping Zeeburg Amsterdam

Duurzaam in het groen Camping Zeeburg

Op steenworp afstand van het centrum en toch midden in het groen. Dat is Camping Zeeburg. Hier kampeer je in de achtertuin van Amsterdam, waar je de open, veelzijdige, zinderende sfeer proeft van de stad zelf. We hebben oog voor natuur én medemens.

Ons eiland ligt midden in de natuur. Daarom voelen we ons camping- én natuurbeheerders. Een verantwoordelijkheid waar we serieus mee omgaan. Daarnaast staan we als onderneming bewust in de maatschappij.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
People, planet, profit, pride, pleasure

Hoe serieus we zijn, lees je in ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We houden rekening met welzijn van mens en natuur. Zo investeren we continu in energiebesparende faciliteiten, zoals sanitair, verwarming en verlichting. En we moedigen gasten aan er zuinig mee te zijn.

Green Key

Sinds 2014 zijn we aangesloten bij Green Key, het internationale eco-keurmerk voor toeristische accommodaties. Doordat we op verschillende manieren besparen op energie- en waterverbruik, afval slim scheiden en de wildernis om ons heen een plek geven, mogen we het gouden label voeren. Daar zijn we best trots op!

Camping sponsort Zeeburgers

We hebben oog voor natuur én medemens. Daarom sponsoren we lokale activiteiten die, net als wij, mensen verbinden. Denk aan sport-, muziekverenigingen en festivals. Amsterdamse bands nodigen we ook graag uit voor een optreden in onze bar.