Op steenworp afstand van het centrum en toch midden in het groen. Dat is Camping Zeeburg. Hier kampeer je in de achtertuin van Amsterdam, waar je de open, veelzijdige, zinderende sfeer proeft van de stad zelf. We hebben oog voor natuur én medemens.

Ons eiland ligt midden in de natuur. Daarom voelen we ons camping- én natuurbeheerders. Een verantwoordelijkheid waar we serieus mee omgaan. Daarnaast staan we als onderneming bewust in de maatschappij.

 

Nieuw toiletgebouw

Modern en duurzaam. Nooit meer wachten om te douchen.
 

Land in zicht!

We zijn begonnen met de aanleg van een autovrij kampeereiland. Extra tentplaatsen aan het water en nieuwe camperplekken met uitzicht. En dat is niet het enige! We leveren met deze uitbreiding een duurzame bijdrage aan de bestaande ecologische verbindingszone; omdat we simpelweg meer groen creëren én de verstevigde natuurlijke omgeving actief gaan beheren.
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hoe serieus we zijn, lees je in ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We houden rekening met welzijn van mens en natuur. Zo investeren we continu in energiebesparende faciliteiten, zoals sanitair, verwarming en verlichting. En we moedigen gasten aan er zuinig mee te zijn.
 
 

Green Key
We zorgen goed voor ons groene schiereiland in het IJmeer

Sinds 2014 zijn we aangesloten bij Green Key, het internationale eco-keurmerk voor toeristische accommodaties. Doordat we op verschillende manieren besparen op energie- en waterverbruik, afval slim scheiden en de wildernis om ons heen een plek geven, mogen we het gouden label voeren. Daar zijn we best trots op!
 

Camping sponsort Zeeburgers

We hebben oog voor natuur én medemens. Daarom sponsoren we lokale activiteiten die, net als wij, mensen verbinden. Denk aan sport-, muziekverenigingen en festivals. Amsterdamse bands nodigen we ook graag uit voor een optreden in onze bar.