Camping Zeeburg Amsterdam

Lekker actief op en rond de camping

Camping Zeeburg ligt dicht bij de stad, maar ook midden in de natuur. In de omgeving kan je prima hardlopen, skaten, fietsen of kanoën. En dat faciliteren wij graag. Zo zijn we aangesloten bij het fietsknooppuntennetwerk en kun je bij ons kayaks en kano’s huren. Hieronder vind je onze favoriete hardloop- fiets- en vaarroutes die vertrekken vanaf de camping.

Fietsroutes

Met fiets ben je zó in Amsterdam. Maar ga ook eens de andere kant op! Wist je dat de Stelling van Amsterdam tot het Unesco werelderfgoed behoort? Voor wie lekker naar het strand wil, is stadsstrand Blijburg een uitkomst. Binnen 20 minuten fietsen sta je met je voeten in het zand.
 

In de kano over het IJmeer

Deze kayakroute is perfect voor sportieve avonturiers! Als je wilt, kan je om het hele eiland IJburg varen. Je kunt natuurlijk ook een klein stukje van de route doen. Het blijft tenslotte vakantie.
 

SUP

Zoek je een extra sportieve uitdaging, probeer dan onze boards voor standup paddling.
 

Zwemmen

Open water zwemmen, goed voor lijf en geest! Gewoon vanaf de camping.

Je dagelijkse dosis kilometers

Ben je gehecht aan je dagelijkse hardlooprondje? Voor jou hebben we drie mooie routes uitgestippeld door de groene omgeving rondom de camping. Je kunt ze meteen downloaden in je gps of je eigen hardloop app, super makkelijk!
 

Urbansportzone

Het grootste skatepark van Nederland op Zeeburgereiland . Met een oppervlakte van 3.100 m2 biedt het betongesmeerde skatepark verschillende disciplines voor zowel beginners als gevorderde skateboarders, BMX’ers en inline-skaters.
 

Sport & Spel

Van Ping Pong tot Jeu de Boules, van Badminton tot Jenga. Op de camping haal jij je spelletjes hart op!
 

Jeugdland Amsterdam
Jeugdland is de grootste – gratis toegankelijke – natuurspeeltuin en kinderwerkplaats van Amsterdam.

Jeugdland is de grootste – gratis toegankelijke – natuurspeeltuin en kinderwerkplaats van Amsterdam.