Op steenworp afstand van het centrum en toch midden in het groen. Dat is Camping Zeeburg. Hier kampeer je in de achtertuin van Amsterdam, waar je de open, veelzijdige, zinderende sfeer proeft van de stad zelf. We hebben oog voor natuur én medemens.

Ons eiland ligt midden in de natuur. Daarom voelen we ons camping- én natuurbeheerders. Een verantwoordelijkheid waar we serieus mee omgaan. Daarnaast staan we als onderneming bewust in de maatschappij.

Green Key

Sinds 2014 zijn we aangesloten bij Green Key, het internationale eco-keurmerk voor toeristische accommodaties. Doordat we op verschillende manieren besparen op energie- en waterverbruik, afval slim scheiden en de wildernis om ons heen een plek geven, mogen we het gouden label voeren. Daar zijn we best trots op!

Lees meer

Maarschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hoe serieus we zijn, lees je in ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We houden rekening met welzijn van mens en natuur. Zo investeren we continu in energiebesparende faciliteiten, zoals sanitair, verwarming en verlichting. En we moedigen gasten aan er zuinig mee te zijn

Ons MVO beleid

Ons Team

Waarom onze gasten zich direct thuis voelen op Camping Zeeburg? Natuurlijk door de open, huiselijke sfeer. Die is er dankzij onze enthousiaste medewerkers. Zij maken het vakantiegevoel bij ons uniek, samen met jou.

Kom je ons team versterken?

Camping sponsort Zeeburgers

We hebben oog voor natuur én medemens. Daarom sponsoren we lokale activiteiten die, net als wij, mensen verbinden. Denk aan sport-, muziekverenigingen en festivals. Amsterdamse bands nodigen we ook graag uit voor een optreden in onze bar.

Wie sponsoren we zoal?

Nieuw toiletgebouw

We maken een prachtig nieuw toiletgebouw dat modern en duurzaam is met meer toiletten en douches zodat je nooit meer hoeft te wachten om te douchen. Helaas zul je op werkdagen vanaf 7.00 uur overlast ervaren in de vorm van geluid, transport en minder parkeerruimte voor je auto (laat niets achter in je auto). 30 april 2018 kan je gebruik maken van dit nieuwe ultra moderne toiletgebouw.

meer info